Restaurant Demain vertrekt volgend jaar mei uit het Strandhotel in Cadzand, meldt Omroep Zeeland. Het restaurant werd in 2024 bekroond met een Michelinster, toen het nog maar acht maanden gevestigd was in het hotel. Waar de zaak van chef-kok Dani Hoefnagels naartoe verhuist, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat er een doorstart komt en er druk gezocht wordt naar een nieuwe locatie.
In oktober 2023 nam Hoefnagels samen met zijn partner Romée het restaurant van Sergio Herman over. Destijds kookte Syrco Bakker hier twee sterren onder de naam Pure C. Onder de nieuwe naam 'Demain' werd het een bistro en een fine dining restaurant. "We zijn trots op wat we samen met ons team hebben neergezet. Maar we hebben gemerkt dat onze ambities zich op verschillende manieren ontwikkelen. Daarom kiezen we er met wederzijds respect voor om ieder onze eigen weg te gaan", schrijven de oprichters Dani Hoefnagels en zijn partner Romée.
Trots
De naam en het concept van het restaurant nemen ze mee. Maar waar een nieuw restaurant komt, is nog niet bekend. Dat is het horecakoppel nog aan het verkennen. Het Strandhotel blijft bestaan. De eigenaren, Bart en Anne Gorthmanns schrijven met trots terug te kijken op de samenwerking en het duo succes te wensen.
Dit is een bericht in samenwerking met Omroep Zeeland
Door: Johnny Willeboordse

