HSV Hoek wint van koploper

Geplaatst: 19 maart 2022 om 17:24

HSV Hoek stond zaterdag voor een zware opgave. Ze moesten het opnemen tegen de koploper, FC Lisse. De vorige wedstrijd in Lisse ging verloren met 4-2. Hoek miste ook nog eens drie basisspelers.
In het begin van de wedstrijd had Hoek niet veel in te brengen. FC Lisse scoorde al in de zesde minuut. Doelpuntenmaker was Justin van der Putten. Halverwege de eerste helft kon Hoek langzaam onder de druk van FC Lisse uitkomen. FC Lisse kreeg net voor rust nog een grote kans, maar keeper De Jonghe wist een doelpunt met een knappe redding te voorkomen. In de tweede helft gebeurde er lange tijd niet veel. Uit een vrije trap kopte Embrechts de 1-1 binnen. Na de gelijkmaker bleef Hoek de bovenliggende partij. Uit een voorzet van Jahrdell Constancia schoot Erwin Franse de winnende treffer binnen. FC Lisse voerde de druk op. Dit leidde nog voor enkele hachelijke momenten voor het doel van Hoek. Hoek hield echter stand. Hoek is in goede doen en de volgende tegenstander van Hoek, VV Sparta Nijkerk, is dan ook gewaarschuwd.

Door: Thijs van der Geld, GO-RTV